BLOCKMODELLEN ENLIGT SINGAPOREMATEMATIK ÅK 6 - GY VALFRITT STARTDATUM

VALFRITT STARTDATUM: Läs i egen takt, var och när du vill!

ENGÅNGSBETALNING

3990 SEK

  • exkl. moms. Tillgång till kursen i 10 månader

TILL KURSEN!

KURSINNEHÅLL

Maria Lindh

Himla rolig kurs!

Himla rolig kurs och roligt sätt att lära och lära ut matematik på. Rekommenderar alla att delta i en kompetensutveckling där man själv kan bestämma studietakten.

Nilla Olsson

Suverän kurs!

Mycket givande kurs! Jag är mycket nöjd med både innehållet och upplägget. Tydligt och strukturerat och massor av uppgifter att själv träna/öva på, det ger så mycket mer än att bara lyssna eller läsa. Jag hoppas verkligen att fler kollegor på min skola får möjlighet att gå kursen.

Louise Snölös

Rekommenderas varmt!

Cecilia har haft en fantastisk kurs. Den har varit otroligt givande och inspirerande. Rekommenderar denna kurs varmt för att vi, pedagoger, kan ge eleverna bra och användbart verktyg i matematik.

Annika Segerman

Inspirerande och lärorikt!

En oerhört inspirerande och givande matematikkurs med fokus på problemlösning med hjälp av blockmodellen. Stort tack för att du delar all din kunskap och glädje för matematik!

Marie Frost

Inspirerande!

Mycket inspirerande kurs som jag direkt har börjat omsätta i praktiken, med gott resultat! Ett helt fantastiskt verktyg att använda vid problemlösning, framför allt vid textuppgifter med många delar. Stort tack!

Maria Svensson

Gillar strukturen i arbetsgången!

Jag är så imponerad av att blockmodellen ger så mycket mer än strategi för problemlösning. De mentala abstrakta bilderna i taluppfattning utvecklas på ett suveränt sätt när det gäller alla viktiga delar som förhållande, samband…. och inte minst viktigt läsförståelsen får ju ett riktigt uppsving. Så stort tack för att ni gav oss detta värdefulla inslag i matematiken. Även Tal om tal är suveränt!

Sandra Nilsson

Ett rent nöje...

Cecilia

Jag är ma/NO lärare, läromedelsförfattare och lärarfortbildare. Jag har undervisat matematik och NO i 30 år. 2017 fick jag Guldäpplet, 2000 Ingvar Lindqvist-pris i matematik och 2010 Gleerups matematikstipendium med motivering: ”Med stort engagemang och uppfinningsrikedom kombinerar hon klok pedagogik med nya idéer, där tekniken blir ett redskap för att ge eleverna ökade möjligheter att utveckla sitt kunnande i matematik”