BLOCKMODELLEN ENLIGT SINGAPOREMATEMATIK FSK - ÅK 6 VALFRITT STARTDATUM

Läs i egen takt, var och när du vill!

ENGÅNGSBETALNING

3990 SEK

  • exkl. moms. Tillgång till kursen i 10 månader

KÖP KURSEN!

KURSINNEHÅLL

Maria Lindh

Himla rolig kurs!

Himla rolig kurs och roligt sätt att lära och lära ut matematik på. Rekommenderar alla att delta i en kompetensutveckling där man själv kan bestämma studietakten.

Nilla Olsson

Suverän kurs!

Mycket givande kurs! Jag är mycket nöjd med både innehållet och upplägget. Tydligt och strukturerat och massor av uppgifter att själv träna/öva på, det ger så mycket mer än att bara lyssna eller läsa. Jag hoppas verkligen att fler kollegor på min skola får möjlighet att gå kursen.

Louise Snölös

Rekommenderas varmt!

Cecilia har haft en fantastisk kurs. Den har varit otroligt givande och inspirerande. Rekommenderar denna kurs varmt för att vi, pedagoger, kan ge eleverna bra och användbart verktyg i matematik.

Annika Segerman

Inspirerande och lärorikt!

En oerhört inspirerande och givande matematikkurs med fokus på problemlösning med hjälp av blockmodellen. Stort tack för att du delar all din kunskap och glädje för matematik!

Marie Frost

Inspirerande!

Mycket inspirerande kurs som jag direkt har börjat omsätta i praktiken, med gott resultat! Ett helt fantastiskt verktyg att använda vid problemlösning, framför allt vid textuppgifter med många delar. Stort tack!

Maria Svensson

Gillar strukturen i arbetsgången!

Jag är så imponerad av att blockmodellen ger så mycket mer än strategi för problemlösning. De mentala abstrakta bilderna i taluppfattning utvecklas på ett suveränt sätt när det gäller alla viktiga delar som förhållande, samband…. och inte minst viktigt läsförståelsen får ju ett riktigt uppsving. Så stort tack för att ni gav oss detta värdefulla inslag i matematiken. Även Tal om tal är suveränt!

Sandra Nilsson

Ett rent nöje...

Recensioner

5

Topp betyg
  • 5 100%
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Eva Bremander

lös den med blockmodellen så blir det lättare

Stort tack för denna kurs. Jag har jobbat med mina elever som nu tycker att det är. mycket enklare att lösa textuppgifter. Även kollegorna utrycker; lös den med blockmodellen så blir det lättare!

4 months ago
Hannah Eriksen Göthberg

Mycket lärorik och givande kurs!

Tack för en fantastisk givande och användbar kurs! Jag kommer nu ha möjlighet att sprida detta till alla undervisande matematiklärare i min kommun! Jag tror Blockmodellen har möjlighet att förändra elevernas måluppfyllelse. Tack!

7 months ago
Rebecka Jungmalm

Lärt mig massor!

tack!

7 months ago
Dalia Kamal

Givande och spännande kurs

Tusen tack Cecilia för den lärorika kursen. Blockmodelen kommer att under lätta hanteringen av matte uppgifter bland eleverna , och ökar deras förståelse.

8 months ago
Petra Darcy

Tydlig, lärorik och inspirerande

Vilken fantastisk kurs, jag är så glad att jag fick möjlighet att gå den. Jag har haft stor användning av blockmodellen både med mina elever som kämpar med matematiken där siffrorna bara skapar kaos och frustration och för de högpresterande eleverna som behöver extra utmaningar och som på detta sätt får strategier till att lösa uppgifter på högre nivå med förståelse. Jag känner bara frustration över att eleverna inte fått möta detta tidigare (jag möter främst elever i åk 4-6), särskilt för de elever som kämpar med matematiken och behöver längre tid för att förstå och befästa de olika sätten. De högpresterande eleverna tog däremot till sig metoderna snabbt och använde dem.

10 months ago
Nannie Norström

Tydligt och bra

En kurs som har ett tydligt upplägg och som verkligen passar när man arbetar 100% då man kan styra över tiden för kursen, när det passar livspusslet. Eleverna är pepp på att få bli blockmodellsproffs :)

2 years ago

Cecilia

Jag är ma/NO lärare, läromedelsförfattare och lärarfortbildare. Jag har undervisat matematik och NO i 30 år. 2017 fick jag Guldäpplet, 2000 Ingvar Lindqvist-pris i matematik och 2010 Gleerups matematikstipendium med motivering: ”Med stort engagemang och uppfinningsrikedom kombinerar hon klok pedagogik med nya idéer, där tekniken blir ett redskap för att ge eleverna ökade möjligheter att utveckla sitt kunnande i matematik”